Praktiskt bra!

Okej, man ska inte träna på måndagskvällar. Det är tydligen öppet hus på gymmet då, med gratis provträning, och eftersom det är alldeles nyöppnat och väldigt litet blir det fullt. Alla har en massa frågor, och väldigt många behöver en full genomgång av hur alla maskiner fungerar.

De fungerar väldigt bra, förresten. En del träningsmaskiner går ju inte att ställa in så bra, och då blir det problem om man inte är mellan 1,60 och 1,85. Även om man är det så har man ju olika långa armar och förutsättningar, så det går sällan att få det exakt som man vill. Men de här funkade bra. Leker ju helst och mest med fria vikter och dylikt ändå, men det är skönt med maskiner när man har en dålig dag.

Hantel, hantlar

Ska försöka få till tre pass i veckan där. Det borde inte vara något problem med mitt nya schema, men det beror ju lite på älskaren R också. Måste ha hjälp med en del saker – man ställer in de flesta vikterna nära golvet, och redskapen hänger inte direkt på väggen. Dessutom ska skor av och på, bara det är ju svårt. Men jag är väldigt glad att jag har fått ett gym på gångavstånd – 2013 har faktiskt blivit riktigt bra rent praktiskt hittills!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/praktiskt-bra/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.