Presenter till Alla hjärtans dag

Snart är det alla hjärtans dag. Eller snart och snart, det är ändå tre veckor kvar, men jag har redan sett att affärerna börjar skylta lite med presentförslag, hjärtan, kort och blommor. Jag brukar inte köpa sådana grejer, jag tycker oftast att det är töntigt. Visst är det roligt att få ett gulligt kort eller en present, men inte bara för att det är alla hjärtans dag – och de prylar som säljs är inte direkt särskilt roliga eller användbara. Dessutom ogillar jag konceptet att ge bara för att någon tycker att man måste.

Vill man ändå ge något som är lite roligt, och dessutom lite användbart, kan man som vanligt hitta mängder av häftiga saker på Coolstuff. Jag brukar ju säga att jag önskar mig en av varje sak därifrån (kanske lite att ta i, men det finns mängder med både och skojiga och bra grejer där), och det är oftast där jag köper roliga presenter till andra också. Det är inte ofta jag har möjlighet att ge presenter och bjuda på saker, men när jag kan det så gör jag det mer än gärna. Det gör mig glad. Och jag har redan fixat en sak, som är både till mig och älskaren R!

Vooni V93S filmkamera med LCD-skärm och mängder av fästanordningar.

En liten filmkamera med mängder av olika fästanordningar, som gör att man kan sätta fast den på i stort sett vad som helst. Den är bara 5 centimeter lång, och väger dessutom bara 48 gram. Den har en liten LCD-skärm på framsidan, men det finns en ännu lättare variant utan.

20130122-160522.jpg

Det är alltså den lilla svarta rektangulära saken längst ned i bild. Funderar på att sätta den på kattens halsband någon gång, så man kan se vad han har för sig när han är ute på lantstället! Eller i taket på en fågelholk, kanske. Eller på Rs hjälm när han är ute och åker hoj. Eller i duschen… Jag hittade den här, och den finns som sagt i flera olika varianter. Jag tror i alla fall att det blir skojiga filmer, och det är nog ett säkert kort som present till många tekniktokiga killar. Behöver du tips på skojiga eller coola presenter till Alla hjärtans dag? Klicka in dig till Coolstuff och kika!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/presenter-till-alla-hjartans-dag/

6 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Hej vilken fin sida du har. Tänkte bara säga att jag har en liten tävling inne på min sida. Där du som pris kan vinna att bli veckans blogg. Reglerna är inte så svåra. Så vad väntar du på kika in på min sida vettja redan nu idag. Så kanske just du har chansen att vinna 🙂
  Emma

  1. Tack!

 2. Kollade in den där mojängen. Lite kul att filmen som ligger på sidan är inspelad 2007. 😀 Hårt komprimerad video och tidsstämpel går inte att ta bort.

  Specifikationerna var inte sådär lysande och det syntes på videon men man kanske kan ha lite kul en stund med kameran. Vänta dig dock inga större bildkvaliter. Upplösningen är lägre än en modern mobiltelefons skärm.

  1. Nä, så är det, men det var en rolig pryl för inte alltför mycket pengar. Det blir riktigt bra när den är stillastående, jag ska därmed spionera på saker. :mrgreen:

 3. Hej! Du fick mig verkligen att skratta när du nämnde att man kan sätta upp kameran i duschen haha. Men jag håller absolut med, i många situationer skulle kameran vara hur intressant som helst.

  Såg att kameran inte var särskilt dyr heller, kanske blir en sådan till pojkvännen på alla hjärtans dag! Tack för tipset 🙂

  1. Hehehe, ja, den går att sätta fast på nästan vad som helst! Vi är helnöjda med den – katten är lite mindre nöjd när han har den på sig… :mrgreen:

 1. […] R gillar inte alls att fira ändå. Han fick faktiskt en present för ett par veckor sedan, även om den var lite till oss båda. Geléhjärtan är ju i och för […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: