Röv och tassar

I går kväll öppnade älskaren R min garderobsdörr i hallen, av någon anledning. Jag tror att han skulle ta ut något, och det var precis innan vi gick och lade oss. Somnade som en stock, och vaknade till på morgonkvisten i samband med att R åkte till jobbet. Den grå luddskallen gick kom och lade sig på mig, över kinden och halsen. Hur mysigt som helst! När min väckarklocka ringde en timme senare och jag vaknade på riktigt, såg jag att kattskrället låg med ”fel” sida mot mitt ansikte. Röv. Bokstavligt talat.

katten sträcker ut en stor tass, snoozar lite och somnar om

Sen fick jag höra att R hade vaknat vid fyratiden av något konstigt ljud. Han kollade köket och vardagsrummet, men där var allt som vanligt. Sen lyssnade han lite mer, och insåg att ljudet kom från min garderob. Samma knäppkatt hade smitit in där och lagt sig för att sova, när den var öppen i några sekunder på kvällen. Han gillar garderober, och trånga utrymmen. Så han satt där och puffade på dörren med tassen, utan att lyckas med att komma ut själv. Så fort han blev utsläppt ilade han iväg till matskålen och började knapra. Det lilla sötpuckot!

Lunchade med några av kollegorna i dag, sen handlade jag lite innan taxin kom. Slippa bära saker är alltid grymt. Det var för övrigt också allt jag har gjort i dag, för jag är helt spak efter benträning i går, och en veckas jobb. Mitt nya schema börjar på måndag, det ska bli skönt. Men först – helg, fest och vila!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/rov-och-tassar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Sofie Anderssonjanuari 25, 2013 kl. 20:01
  • Svara

  Haha. Ja katter dom kan dom. Dessutom älskar dom röv. Tvättar den jämt o sniffar andras så det var ju en kärleksförklaring.

  1. Hahaha, får hoppas det! Föredrar när de vänder huvudänden till! 🙂

  • ☆Nnad's Blogg☆januari 25, 2013 kl. 21:35
  • Svara

  Haha, lusse (vår katt) gör också så. Men katter gör det för att visa uppskattning, hur konstigt det än låter 😛

  1. Då får jag ta det som en komplimang från hans sida! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.