Sista påminnelsen – vinn en iPad Mini!

Dags för sista påminnelsen om tävlingen – nu är det bara ett par dagar kvar! Jag har fått nöjet att presentera årets mest exklusiva pris i samarbete med Ladbrokes – en iPad Mini (värde 2.995 kronor) till en lycklig vinnare!

iPad Mini. Vinn en iPad Mini i tävlingen hos Arga Klara i samarbete med Ladbrokes! bild från apple.se.

Det här får du självklart inte missa, så hur gör du för att vara med? Jo, det är ganska enkelt faktiskt, och alla kan vara med. Svara på en enkel fråga och dela på Facebook eller i din blogg (om du har någon). Annars skickar du en motivering om varför just du ska vinna. Klicka här för att komma till tävlingsinlägget!

Tävlingen pågår till och med den 20 januari, och jag meddelar vinnaren via e-post senast den 22 januari. Lycka till, och tipsa gärna dina vänner om tävlingen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/sista-paminnelsen-vinn-en-ipad-mini/

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malinjanuari 17, 2013 kl. 19:07
  • Svara

  Och jag håller tummarna och drömmer om att ha mini i-pad att förgylla de långa resorna med!

  1. 😀

  • Annkijanuari 17, 2013 kl. 19:28
  • Svara

  Haha! tipsar inga vänner vill ju ha själv,egoisten i mig träder fram!
  Jag brukar inte ha tur på utlottningar men hoppet finns ju alltid, provar man inte vinner man ju aldrig!

  1. Haha, det har du helt rätt i, jag skulle nog inte heller tipsa! :mrgreen: Tre dagar kvar, sen får vi veta vem som vann!

  • Pernilla Wjanuari 20, 2013 kl. 11:48
  • Svara

  Åhhhh….vad jag hoppas att det bli jag som bli stolt ägarinna till denna iPad!!! Snälla snälla…..Men föresten…där rök väl min chans….råkade visst delade med mig på fejan så nu blir jag väl knapast ensam om att sloss om denna vinsten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.