Träning på jobbet

Det finns tydligen ett gym i huset där jag jobbar, och jag försöker ta reda på hur det ser ut, och träna lite där. Det är ju perfekt om det finns möjligheter till träning på jobbet, så i torsdags på lunchtimmen skulle jag hänga med en tjej på kontoret ner och kolla, men då kom vi inte ner. Det ligger på garageplan, och hissen var trasig, så vi visste inte riktigt hur vi skulle ta oss dit.

I går på lunchtimmen gjorde vi ett nytt försök, med träningskläder och allt, och jag följde med samma tjej på kontoret till gymmet. Jag kan inte ta mig dit på egen hand utan nyckelbrickor, och det visade sig att hon inte heller kunde det – trots att hon varit där ett par dagar tidigare! Hissen var fortfarande trasig, men vi släpade oss ner sex trappor ändå, och lirkade oss genom en labyrint av garage och korridorer. Det var ganska snopet när hennes nyckel inte fungerade, för hon hade ju varit där innan.

Nyckel

Lite eftertanke senare kom vi fram till att hon hade gått dit med någon annan, och att hon inte hade dragit sin egen nyckelbricka – den andra personen hade gjort det. Snopet, men vi fick en promenad i alla fall. På tisdag blir det ett nytt försök med träning på jobbet, för då är det fler än bara vi som ska träna. Det vore ju skönt att kunna klämma in ett pass där då och då, även om jag helst tränar med älskaren R. Jobbar han sent, eller springer, då ska jag försöka utnyttja det här stället. Bara jag kommer in.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/traning-pa-jobbet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.