Trasiga örhängen

Fasen, en till sak har hamnat på att-föra-listan. Det börjar bli körigt nu! Jag måste reklamera örhängena jag köpte på båten, för det ena var trasigt och gick inte att knäppa igen. De var inte dyra, men kostade mer än vad som är okej att strunta i, och dessutom vill jag ju ha såna örhängen.

Örhängen från Edblads, i stål

Då är ju bara frågan när och hur jag ska ordna det. Börjar nog med att maila eller ringa företaget som har tillverkat dem, för båten lär inte ha något med såna grejer att göra. Skiiit också. Hoppas att det inte är så jobbigt att fixa.

Statistiskt sett så borde jag aldrig någonsin mer ha otur med någonting. Det vore inte ens rimligt. I praktiken ser det väldigt annorlunda ut, men jag kan ändå inte låta bli att undra när min tur vänder. Talesättet ”Tur i kärlek, otur i spel” kanske i mitt fall borde lyda ”Tur i kärlek, men otur i precis allt annat”. Alltid nåt. Men med min tur lär ju turen aldrig vända…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/trasiga-orhangen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.