Vantar på vift

Mina vantar var på vift i går. Inte så långt, men ändå så att de var helt bortom min uppmärksamhetssfär. Det började redan på morgonen, när jag hade klivit in i taxin. Jag vet att jag hade dem på mig när jag väntade, men efter att jag satt mig var de bara borta. Öh, jaha. Tänkte att jag hade tappat dem när jag lirkade mig in, för jag hade mycket att släpa på, och att med lite tur skulle de ligga kvar när jag kom hem. Men när jag klev ur taxin så hittade jag dem – under mig. Doh.

Svarta fingervantar med en broderad bård

Sen var de borta igen när jag skulle åka från jobbet. De var inte i min lilla påse, där halsduken och lunchen låg. Nähä. Kollade om jag lagt dem på hatthyllan. Nix. På mitt skrivbord då? Nej. När jag plockade upp ryggsäcken med prylarna till kursen såg jag att de låg på golvet, långt under hyllan. Vafan? Bad någon att plocka upp dem, sedan var jag komplett utrustad igen. Ja visst, det är bara ett par vantar, men det är irriterande att bli av med dem!

Tur det, för det är kallt ute. Det är riktigt svårt att få på sig vantar eller handskar med handledsbandagen på, men de här funkar faktiskt. Jag vill inte tappa bort dem. Dessutom ska det bli iskallt ett par veckor framöver, enligt telefonens väderapp. Fy fasen, tur att jag knappt ska ut och härja.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/vantar-pa-vift/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjanuari 12, 2013 kl. 11:59
  • Svara

  Hehehe… Sånt där kan jag vara ganska duktigt på men prylarna kommer oftast tillbaka.
  En gång hade jag riktig flax. Var på vär till tåget och när jag satt mig skulle jag plocka fram min nackkrage som jag brukar ha när jag reser. Den låg inte i väskans fack men jag visste att jag lagt ner den. Eller?? Vad fan??? Har jag tappat den eller helt enkelt glömt att lägga ner den.
  Nåväl åkte till jobbet, åkte hem och på väg från stationen passerar jag några busskurer och på bänken i den ena ligger min nackkrage!! Helt otroligt, jag hade alltså tappat den på väg till stationen men någon hade hittat den och lagt den på bänken. Hahaha. Tur var väl det för den är jävligt skön och jag saknade den. 😀

  Numera är den fäst runt väskans rem eller nacken. 😀

  1. Hahaha, vilken jäkla tur! Det är lite samma här, sakerna försvinner titt som tätt och dyker upp när jag inte behöver dem längre. Skönt att de finns kvar, men drygt att oroa sig den där minuten när man undrar var fasen de har tagit vägen! 🙂

  • Tofflanjanuari 12, 2013 kl. 17:23
  • Svara

  En klassiker för min del är att jag lägger dem på biltaket, gör nånting, typ skrapar rutor eller nåt och sen kör iväg. Handskkontot är anmärkningsvärt…

  1. Hahaha! Jag har lyckats behålla alla mina vantar och handskar i åratal – också det anmärkningsvärt! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.