Värk och läkarbesök

Jaha, måndag igen. Helgen har gått alldeles för fort, men den lördagen var riktigt bra. Orkade träna lite på gymmet, så i dag har jag dessutom grym träningsvärk, och gick ut med bästa vännerna. I går fick jag ju lida för det, men hellre det än att inte komma ut alls. Dessutom var jag lite bakis, och tre sorters smärta i kombination med underbart fint väder är lite tråkigt. Vill så mycket, orkar inte ett dugg.

Körde en tvättmaskin, och älskaren R dammsög. Det var nog allt… Jo, ett konditionspass hann jag med på gymmet också. Huvudvärken kom tillbaka efteråt, så på kvällen vilade jag bara. Det var inget intressant på TV, jag orkade inte hålla i någon bok, det gjorde ont att sitta på stolen på mitt lilla kontor…

I dag blir det ingen kurs för min del, bara jobb. Sen ska jag till Vårdcentralen i stället och träffa den där läkaren som aldrig skrev någon remiss, och som inte visste vad EDS var. Med lite tur går det bättre i dag, om inte annat borde jag väl få förnyade recept. Det suger att man inte kan förnya dem över nätet, som man kan med en del läkemedel. Jag fattar att man inte kan det om man bara käkar dem tillfälligt på grund av att man har gjort illa sig, men om man har haft dem i sju år…?

Ask med fack för att dosera piller, tablettdoserare

Nja, vi får se hur resten går, angående vidare remittering. Behöver förnyat intyg till Färdtjänsten också, men det kanske är lika bra att ta vid ett annat tillfälle. Vill ju inte röra till saker alltför mycket, då kan ju allt gå åt helvete.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/vark-och-lakarbesok/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • jessicajanuari 14, 2013 kl. 09:52
  • Svara

  Hejsan och god morgon =) Hoppas du får en super bra dag. Jag ska försöka börja styrketräna från och med Fredag… pengar vettdu… inte lätt slutet av månaden haha.
  Men dom där pillerna ser goda ut haha färgglada och allt. kram

  1. Hej – vad kul! Ja, det är synd att det är så jäkla dyrt med träning. Ur hälsoperspektiv borde det vara gratis!

  • Monica/handbrutenjanuari 14, 2013 kl. 10:10
  • Svara

  Jag håller med er. Och det är nog bäst att ta det lugnt med vårdcentralen. De kan bara göra en sak i taget, Om de kan det ibland…
  Lycka till hos farbror doktorn!
  Kram

  1. Ja, man får ju inte ha för många bollar i luften! Kram Monica!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.