Vecka 12

  • Tid i skolan totalt: 12 timmar
  • Varav väntetid*: 1 timme
  • Tidsåtgång för att lära mig saker: 0 minuter
  • Tidsåtgång för resor: 2 timmar och 45 minuter
  • Summa bortslösad tid: 14 timmar och 45 minuter

*På grund av att vi slutat tidigare än utannonserat, eller eventuella förseningar.

Kommentar: Måndagen ägnades åt repetition. På onsdagen gjorde vi något ”nytt”, som jag redan läst mig till när jag satt och väntade på lektionen på måndagen. På fredagen trodde jag att jag hade missat något viktigt som hände på torsdagen, men det visade sig att vi fortfarande höll på med det jag gjorde medan jag satt och väntade på måndagen. Rörigt, ja. Men jag hade kunnat hoppa över att vara där helt och hållet, och varit lite piggare. Crap.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/vecka-12/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.