Vecka 13

  • Tid i skolan totalt: 6 timmar
  • Varav väntetid*: 10 minuter
  • Tidsåtgång för att lära mig saker: 0 minuter
  • Tidsåtgång för resor: 1 timme och 45 minuter
  • Summa bortslösad tid: 7 timmar och 45 minuter

*På grund av att vi slutat tidigare än utannonserat, eller eventuella förseningar.

Kommentar: Ny lärare, en hyfsat bra sådan, om än alldeles för pedagogisk och grundlig för min smak. Har inte varit där så mycket, har inte missat något jag inte kunde eller redan har gjort. Jag är ändå där betydligt oftare än en del av de andra deltagarna. Har ägnat oss åt bokslut. Inget krångligt, bara fakta. Det är fel i vår kursplan, så vem vet om vi hinner färdigt… Jag väntar ju bara på när vi ska komma till hur det fungerar i praktiken, och hur det fungerar som egen företagare. Börjar tro att vi aldrig gör det. På fredagen hade vi en grundlig genomgång av samma sak som vi gjorde för två veckor sen. Tur att det finns spel i telefonen…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/vecka-13/

2 kommentarer

  1. Spelar du Wordfeud? Ska vi ta en match?

    1. Det gör jag! Klara79 heter jag där. Kanske inte blir i ett sträck, men lite då och då!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.