Veckans plus, vecka 1

Från och med nu tänker jag börja med en ny grej här på bloggen och dela ut veckans plus till något. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också, hade jag tänkt. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Årets första plus går till något jag verkligen älskar, granatäpplen, men den här gången i form av juice. Oftast brukar juice med granatäpple vara utspädda med äpple, druva eller annat mög (gott, men inte i granatäppeljuice), och mängden granatäpple brukar inte vara så stor. Här har jag hittat ett riktigt guldkorn, som enbart består av koncentrerad granatäppeljuice, socker och vatten. Den är grym!

Granatäppeljuice. Veckans plus!

Nästan så att jag tänker försöka mig på att baka paj med granatäppelkräm i stället för citronkräm, haha! Hur som, helt fantastisk, billig och fullpackad med antioxidanter och flavonoider (vitamin p). Hittades på Martin Olsson storcash, men finns säkert i butiker som säljer utländsk mat.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/veckans-plus-vecka-1/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 7, 2013 kl. 12:16
  • Svara

  Det var en bra idé med Veckans plus! Jag gnäller också som fan på allt så jag skulle behöva bli lite mer positiv. Men jag nöjer mig med veckans höjdpunkter och lågvattenmärken på torsdagar, man får inte överdriva det glättiga! 😉

  1. Tack! Helt sant, det får inte bli för mycket av det roliga, en gång i veckan räcker! :mrgreen:

  • Monajanuari 8, 2013 kl. 12:36
  • Svara

  Då måste jag tipsa dig om en supergod ekologisk granatäppeljuice från Kung Markatta. Den innehåller enbart granatäpplen. Dyr som sjutton, ca 17 kr för en liten flaska, men det är värt det. Den finns på t ex Ica, vid den ekologiska hälsohyllan.

  1. Tack! Den ska definitivt provas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.