Alla hjärtans dag-planer

Ja, alla hjärtans dag i dag alltså. Visst vore det trevligt att gå ut och käka någonstans, men det är nog fullständigt omöjligt att få ett bord ens på ställen som inte är särskilt bra. Dessutom är det torsdag, och jag jobbar. Det betyder ju även att jag kommer att vara helt slut i kväll, och det finns inte en chans att jag orkar göra något. Knappt laga middag och äta… Det tar så sjukt mycket energi att ha så ont, och att vara fokuserad och jobba en dag. Det går inte att förstå, förrän man har provat.

Vi kanske hittar på något i helgen i stället. Känns inte särskilt viktigt för mig att göra något bara för att handeln vill att att vi ska vara lite extra romantiska, och jag behöver inga blommor eller sånt heller.  Såg förresten att de olika små färdiga buketterna med rosor eller tulpaner i blomsteraffären i närheten av jobbet, har ökat till nästan det dubbla priset sedan i förrgår. Har väldigt svårt att tro att det skulle bero på något annat än att det är alla hjärtans dag.

Rosor

Älskaren R gillar inte alls att fira ändå. Han fick faktiskt en present för ett par veckor sedan, även om den var lite till oss båda. Geléhjärtan är ju i och för sig väldigt goda, men de kostar bara en bråkdel av priset om en vecka. Snål? Kanske, men har man varit sjuk i många år har man inte så mycket att välja på. Dum? Nej. Jag visar den jag älskar det på andra sätt än att vara extra romantisk en dag om året.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/alla-hjartans-dag-planer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.