Årets kock 2013

På fredag händer det roliga saker! Jag har blivit inbjuden att gå på finalen i Årets Kock 2013, och eftersom jag är ledig tänker jag självklart gå dit. Har ändå lite ärenden på stan, och efteråt ska jag träffa läkaren på kliniken jag var på förra fredagen, så det passar alldeles utmärkt att strosa omkring där och kika på dagen! Hela spektaklet sker på Waterfront, ni vet det där hotell- och konferenscentret mellan Centralen och Stadshuset, med en fasad av metallstänger. Eller hur man nu beskriver det… Alla har en åsikt om hur det ser ut, i alla fall. Så även jag, men den är inte relevant just nu.

Det ska bli väldigt kul, jag älskar ju det mesta med mat. Att äta (så klart), att laga mat, mat-TV… Visserligen hade det varit ännu trevligare att ha sällskap av någon, men jag lär ju hitta mängder med intressanta människor att prata med ändå. Och säkert goda saker att provsmaka! Det är 30-årsjubileum för tävlingen, så det kommer att samlas många tidigare vinnare, Sveriges främsta kockar, ledande politiker och representanter från matbranschen – och så prins Carl Philip som delar ut priset.

Jag är glad att jag blev tillfrågad om jag ville komma dit och se på Årets kock 2013 – och har möjlighet att göra det – för det blir ju verkligen ett roligt litet avbräck från vardagen. Det innebär ju inte ens något extra besvär! Visserligen lär det vara oerhört mycket folk, men det håller på hela dagen, och jag behöver inte vara mitt i värsta smeten. Cock of the year, weeee!* Nu ska jag, om jag hittar något roligt motiv, måla något. Återkommer!

*Ja, jag vet.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/arets-kock-2013/

2 kommentarer

  1. Åh, så roligt !
    Lyckis dig !

    1. Ja, det ska bli spännande att se! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: