Ät inte glas

I natt drömde jag att jag hängde mer R på stan, och av någon anledning hade jag käkat upp en halv pajform som var gjord av glas. Alltså, jag åt glaset, och inte något eventuellt gott innehåll. Vet inte riktigt varför, men det var inte svårt att tugga och svälja det. Vi stod och hängde i solen utanför Kulturhuset och pratade, och helt plötsligt kom det en stor tankbil och körde över torget och rakt in på T-Centralen. Den åkte nedför rulltrapporna till spåren där den sprängdes, och hela byggnaden exploderade.

Vi kände tryckvågen väldigt starkt, och efter bara någon minut var det fullt av både brandbilar och ambulanser runt omkring. Då började jag må dåligt av glaset jag hade ätit, och det kändes som om jag höll på att skäras sönder inuti. Vilket förmodligen var precis det som hände. Jag försökte kräkas upp lite, men det gick inte. Och trots att det fanns vårdpersonal precis överallt var det ingen som hade tid med en idiot som hade käkat glas, när hela Centralen hade sprängts i luften. Nej, fine.

Det här kan man säkert tolka på en mängd olika sätt, och med lite fantasi går det enkelt att läsa in min situation med sjukvården i det. Dessutom står det två pajformar av glas i mitt kök som väntar på att returneras till sin ägare, bästa M. Jag skiter i tolka, och har bara ett råd att ge er: Ät inte glas.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/at-inte-glas/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.