Bambi vid Stureplan

Gårdagkvällen blev mysig! Älskaren R var i garaget hela dagen, sen åt vi en middag för totalt 9 spänn för två personer. En halv falukorv som var på rea för 10 spänn, 5 potatisar och lite ketchup och senap. Vi blev mätta och nöjda över hur billigt vi käkar, utan att för den skull äta dålig mat särskilt ofta. Sen åkte vi till stan, och satt vid Stureplan och fikade och glodde på folk som gick förbi utanför, på väg mot krogen. De flesta såg väldigt roliga ut, som Bambi på hal is! En del karlar såg ut som om de inte ville att det skulle synas hur mycket de ansträngt sig, och en del hade inte brytt sig alls. Ett fåtal var välklädda och fina att se på.

Såg mängder med platåpumps och nästan medföljande tjejer, inte en enda av de jag såg kunde gå i dem. Det verkar vara svårt är det att lämna platåskorna hemma, även om man vet att man ser ut som Bambi på hal is! Dessutom var det, trots kylan, flera minikjolar och bara ben till de där pumpsen. Två tjejer stapplade fram och höll armkrok för att inte trilla. Stegen var inte mer än en decimeter långa, men det verkade tydligen sekundärt. De var ju ”sexiga”. Är det verkligen så sexigt att inte kunna gå snyggt och självsäkert?

Svarta pumps med platå och nitar. Gå som Bambi på hal is.Hängde på cafeet ett par timmar, sen promenerade vi genom stan en bit innan vi åkte hem. Det var en lagom ansträngande kväll, och vi hade det mysigt. Satt och pratade (vi glodde inte bara), och garvade över insikten att Golden Hits var tomt, antagligen på grund av att det var melodifestival på TV! Lyxade till det med lite kex och ost när vi kom hem, helt perfekt. Har fortfarande ont i ögat, det är säkert något skräp under ögonlocket. Gör inte alls ont under dagen när jag har de små blå öppna, men efter en natts sömn – aj.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/bambi-vid-stureplan/

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monica/handbrutenfebruari 24, 2013 kl. 09:43
  • Svara

  Små blå?? Jag tycker du har stora, vackra ögon. Och sen trodde jag de var bruna. 🙂 Har inte sett någon närbild på dej i färg.
  Trevlig söndag!
  Kramar

  1. Tack! Jodå, blåa, lite åt det grå hållet. Ha en skön söndag du också, kram!

  • piafiafebruari 24, 2013 kl. 09:45
  • Svara

  För många år sedan fick jag en kardborretagg innanför ögonlocket, det skavde just på det sättet du beskriver! AJ! Senare har jag känt liknande obehag, men efter en koll hos läkare så var det en svullen blodådra i ögonlocket som skavde mot ögat. Hoppas det går över!

  1. Aj!! Det låter inget kul alls! Sköljer och hoppas att det inte är något där – det syns inget i alla fall. Och det är inte lika illa som i går. Hur fastnade kardborren under ögonlocket…?

   • Petterfebruari 27, 2013 kl. 11:11
   • Svara

   En gång limmade jag ihop mitt öga. https://elmis.se/?p=901 Det sved en aning. Vet inte varför men jag är mästare på att skada ögonen. landar alltid skit i dom elelr så spräcker jag ett blodkärl. Grrrrr….

   1. Just ja, det har jag läst! :mrgreen: Du kanske borde investera i ett par snygga skyddsbrillor?

  • Petterfebruari 27, 2013 kl. 11:02
  • Svara

  Jag brukar inte göra mig lustig över andras utseende men visst kan jag ibland undra vad folk tänkte på när de klädde upp sig.
  Det absolut värsta är killar som använder vita strumpor, oftast tubsockar från Intersport, till svart kostym. ????? Vad tänkte de på?

  P.S För övrigt ger jag mig fan på att jag går bättre i pumps än många kvinnor gör. D.S 😀

  1. Hahaha ja! Hatar vita strumpor. Jag tror också att du går bättre i pumps, och det vore roligt att se…! 😀

    • Petterfebruari 27, 2013 kl. 11:52
    • Svara

    Har flera par skyddsglasögon då jag lärt mig av erfarenheten. Ändå lyckades jag en gång på mitt gamla jobb få skit i ögat trots påsatta glasögon. Det trodde inte läkaren på som pillade bort skräpet.

    Youtube är ju fullt av skräp så det kanske vore på sin plats med en video på mig spatserandes i snygga pumps. 😀 Tanken är intressant men kanske världen ska skyddas från sånt. Den lider ju redan av min stil. Hahaha…

    1. Ojdå! Har dina ögon egen gravitation, eller vad är det frågan om?

     Hahaha, den del av världen som lider av din stil är inte så mycket att bry sig om, jag tycker att den är cool!

      • Petterfebruari 27, 2013 kl. 15:22

      Låt oss säga att mina ögon alltid tycks vara ivägen för flygande föremål. Varför träffar alltid skalbaggar mitt öga når sannolikheten är större att träffa övriga delar av ansiktet?

      Tack för att du gillar min stil. Skadar aldrig med lite uppmuntrande ord. 😀

    2. Lagen om alltings jävlighet! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.