Diska

Jag har en diskmaskin. Det är inte direkt så att jag jublar över den, och hade jag inte haft någon hade en dylik inte stått överst på listan över saker att köpa. Inte alls, faktiskt. Stekpannor, knivar och grytor diskar jag ändå för hand, och dessutom är det en mindre ansträngning för kroppen, än att böja mig ner och stoppa in grejerna i maskinen. Men ja, visst kan det vara irriterande. Det ser man ju innan man ens börjar.

Att diska. Yes diskmedel. Ja, det är irriterande att diska.

Jag hatar särskilt att diska tallrikar med äggula på. Den limmas fast, och konstigt nog löddrar det när man sköljer den. Jag diskar mer än gärna i utbyte mot att jag slipper göra något annat, men det verkar som om många verkligen avskyr att diska. Själv tycker jag verkligen, verkligen inte om att stryka, och gör det bara i yttersta nödfall – det vill säga så gott som aldrig. Vad tycker du om att diska?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/diska/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 28, 2013 kl. 18:43
  • Svara

  Jag hatar att diska mer än att laga mat, så ibland blir det matlagning för min del. Här hemma hos mig har vi ingen diskmaskin, men det finns hemma hos Anna. Och det är tur, för där är vi sex pers. ibland. Här är vi en eller två. Men jag hatar att diska ändå. Värst är äggiga skedar och fastbrända kastruller och ugnsformar. 🙁 Och så får jag lätt eksem på händerna om jag diskar ofta också.
  Och nu känner jag hur irriterad jag blir vid blotta tanken på att diska… Tur att jag har en snäll särbo…

  1. Ja, är man så många skulle jag not också hata att diska! Vad är det med ägg som gör det så klistrigt egentligen?! Vidrigt. De är kanske snälla mot oss för att vi är sådana rara personer! :mrgreen:

  • Farsanfebruari 28, 2013 kl. 22:16
  • Svara

  Människans bästa vän! Men man måste ha minst fem osthyvlar.

  1. Ja, det är ju förstås ett problem. Det finns ju inget osthyvelfack i besticklådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.