Ett enklare liv

Har ni hört talas om Enklare Liv? Ja, vem vill inte ha det? Det är en butikskedja, som tydligen är väldigt stor i Norge, men som har fyra butiker i Sverige också, varav ett par söder om stan. De säljer grejer som ska göra livet lite enklare, helt enkelt. Allt från saker till folk som har det lite svårt, som sjukvårdsartiklar, burköppnare, och redskap som tar hand om kroppen – till exempel ett slags redskap med vilken man själv kan smörja in sig på ryggen (!), till prylar som passar för vem som helst. Väskorganiserare, köksredskap och smarta lösningar för kläder och kropp.

Jag hämtade ut min nya termosmugg i går kväll, Contigo to go, som jag beställde från deras nätbutik. Den jag hade tidigare var ju helt omöjlig att skruva upp, men den här var riktigt bra och enkel! Dessutom är det bra grepp, öppnas bara om man håller in den röda knappen, och läcker inte en enda droppe. Tro mig, jag har testat!

Svart termosmugg från Enklare Liv. Contigo to go.

Dessutom var den ganska snygg! Stadigare än den lite plastiga varianten jag hade förut, och betydligt mer funktionell. Fyllde den med hett te, och efter två timmar var det fortfarande för varmt för att dricka, men den var ändå sval att hålla i! Varma drycker ska hålla sig varma i 4 timmar, och kalla ska hålla sig kalla i 12 timmar.

Tänkte ta med den till jobbet i morgon, eftersom min kaffekopp blir kall så fort telefonerna börjar gå varma. Det är helt omöjligt att dricka kaffe med rätt temperatur där, för när man hämtar det är det för varmt, och efter ett par samtal är det för kallt. Är väldigt nöjd, och sen jag skaffade en en termosmugg kan jag inte vara utan. Småsaker som gör livet lite bekvämare är verkligen guld värda!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/ett-enklare-liv/

2 kommentarer

1 ping

  • Opposite Youfebruari 10, 2013 kl. 12:42
  • Svara

  Har just hitta till din blogg och jag gillar det jag ser. Sarkasm och ironi (som du skriver i din presentation) är helt i min smak.
  Dessutom har vi samma inställning till kaffet: det måste vara varmt ju!

  1. Kul, välkommen! Ja, ljummet, på gränsen till kallt kaffe är vämjeligt. Och iskaffe är väl världens äckligaste kalla dryck!? 😀

  • Hosta och smärta -Arga Klaraapril 11, 2013 kl. 13:59

  […] så det är sängen som gäller, för att vara på den säkra sidan. Har laddat upp med te i min termosmugg (tur att den är tät!), lite godis och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.