Försening och kaos

Jaha, i dag kan i alla fall inte bli värre än i går. Taxin jag hade bokat kom en dryg timme efter utsatt tid, efter att de först ringde när jag stod ute och väntade och sa: ”Vi blir 10 minuter sena”. Okej, står väl kvar då. Efter en halvtimme gick jag in och ringde resegarantin, och då fick jag till svar att de inte kunde svara på när de kunde komma. Fan vad jag hatar sånt där. Säg inte tio minuter om ni inte menar det! Efter en timme och sex minuter dök den upp, med samåkning såklart. Jag kom till jobbet mer än en timme senare än vanligt – tack så mycket.

Jag orkar inte stanna särskilt mycket längre än vad jag brukar – jag kan dessutom inte stanna längre än till klockan fem – så det blev lite kortare arbetstid. Får försöka ta igen det i dag och på torsdag i stället. Jag fattar väl att det är trafikkaos och skit ibland, och det är helt okej att de är sena, men att de kommer med glädjekalkyler så att man står och fryser röven av sig är inte okej. Inte heller att de sedan inte ens kan tala om hur sena de blir, men det beror väl på hur många fullt betalande kunder de tar emellan. Man kommer längre med pengar!

Utsikt från balkongen med snö

Lite konstigt att det var så mycket förseningar, för det hade knappt snöat något. Några enstaka flingor, liksom. De hade varnat för snökaos, och bara en varning räcker tydligen för att folk ska klappa ihop och inte kunna köra bil. Omedveten framkallad otur, lite som fredagen den trettonde, liksom. Hade ingen sagt något om snökaos hade det säkert inte varit något problem!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/forsening-och-kaos/

2 kommentarer

    • Wisata Pulau Tidungmars 1, 2013 kl. 19:26
    • Svara

    thaks for post, i like it

    1. Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.