Helg och träningsvärk

Jag har faktiskt helg nu! Det gick ganska bra att jobba, så länge jag inte gick omkring så mycket. Hade kortare dag också, och missade därmed ett gigantiskt födelsedagsfika. Nåväl, måste ju kanske tänka på XL-kurvorna. Väntar på att älskaren R ska komma hem, så får han fixa något att äta. Jag orkar inte.

Ska försöka se en film i kväll, kanske poppa lite popcorn och bara slappa. Har jordens träningsvärk efter gymmet i går, men det är skön smärta. Dessutom sitter den bara i musklerna och går över på ett par dagar. Gillar verkligen det nya gymmet, för det är sällan mer än en eller två personer förutom vi där, när det brukar vara fullt på andra ställen. Folk brukar gå och träna vid åttatiden, efter jobb och mat, men då är det tomt på vårt pensionärsgym! Längtar nästan dit lite, men det blir först i morgon. Helg!!

Hantlar, vikt, träna


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/helg-och-traningsvark/

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. I too feel like hitting gym! i’m lean! afraid that bone may Break! 😛

  1. Hahaha! I love the gym, lifting things and getting adrenaline 🙂 Good for the bones too!

   1. Too lean to think about it! i could lift the mouse, sometimes when i couldn’t see the Cursor on the screen! 😛

    1. Haha, even to think about it! :mrgreen:

     1. 🙂 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: