Hemsk dag

Har haft en hemsk dag. På förmiddagen var det okej, men då behövde jag inte röra så mycket på mig. Stod vid skrivbordet och skrev, tills armen och fingrarna bultade. Efter lunch blev ryggen akut värre, och jag var till och med tvungen att gå iväg och fälla ett par tårar. Gjorde så sjukt ont att stå, att sitta och att gå. Blä. Tryckte i mig så många värktabletter att jag orkade med hemresan när det var dags, i alla fall.

Sen jag kom hem har jag legat i soffan och tittat på när R har tillagat den kulinariska läckerheten gratinerad falukorv, och intagit den tillsammans med potatis han jagat i den lokala mataffären. Det mesta smakar gott när man inte orkar laga något själv. Ska inte göra ett enda dugg i kväll, möjligen tycka lite synd om mig själv och lobba för en fotmassage. Det här suger. Dessutom har jag ont i magen, och så fryser jag. Over and out.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/hemsk-dag/

2 kommentarer

    • Lelle Litenfebruari 20, 2013 kl. 00:58
    • Svara

    Usch vad tråkigt att inte må bra. Krya på dig.

    1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.