Hiss och projekt

I dag gick jag lite tidigare från jobbet, för jag hade så satans ont i ryggen. Hade glömt alla värktabletter hemma, jag som nästan alltid har min tablettdoserare med mig! Var till och med tvungen att sitta ner en stund och jobba – jag som inte ens har en stol fick låna en. Så det var ingen särskilt bra dag. Men jobbmässigt gick det bra ändå, jag kunde för en gångs skull göra det jag skulle i lugn och ro. Sen åkte jag hem, och framme i huset möttes jag av en trasig hiss. Igen.

Trasig hiss. Reparation pågår. Eller inte.

Det är ju bara drygt två veckor sedan vår hiss var trasig förra gången! Skitgrej. Jag flyttade inte till ett nytt hus för att det skulle saknas bekvämligheter, direkt. Så det var bara att pallra sig upp för alla trappor, det tog en halv evighet och lindrade inte direkt smärtan. Bah.

Älskaren R har stekt pannkakor (inte mitt förstahandsval, men om han lagar maten får han göra vad han vill), och nu efter maten väntar ett för honom helt nytt projekt. Det är så osannolikt att han gör det, att jag blev riktigt förvånad. Men det är en sak jag har önskat mig, så vi får väl se hur det går – det är tydligen han som ska sköta om projektet. Återkommer om det i morgon, jag ska bara garva klart först, och dokumentera stegen på vägen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/hiss-och-projekt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.