Jaga katter och gymma

Ledig, alltså. Känns lite bättre i dag, men jag har inte böjt mig eller gått någonting än. I kväll när älskaren R har jobbat klart måste vi träna, om jag kan. Eller ja, jag går dit och gör så gott jag kan, av det jag kan. Alltid något. Jag skulle inte fixa så mycket utan honom. Han hjälper mig upp och ner, han byter mina vikter och passar när det behövs. Utan att kverulera. Det är tur att jag verkligen gillar att träna, annars skulle det vara mycket svårare att komma iväg.

I dag kommer syrran och hennes dotter hit för att hälsa på. Den lilla har ett stort intresse av luddskallarna, så jag är ganska säker på att en stor del av dagen kommer att bestå av att mata dem, borsta dem, ge dem godis, gömma godis, förklara att katterna kanske inte är hungriga eller att de måste vila lite, och sedan upprepa det hela några gånger. Katterna brukar gå och lägga sig under sängen när de vill vara ifred och det är folk här, och det kan jag inte göra något åt. Tur att den lilla inte bryr sig om att åla där under!

Grå katt, glad katt

Vi ska käka lunch och bara hänga här, så det blir nog inte särskilt jobbigt. R har dammsugit lite, så det inte fastnar så mycket damm på barnet när det krälar under sängen. Kanske ska klä in det i tvättsvampar också, när hon ändå är igång. Vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/jaga-katter-och-gymma/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.