Kan inte räta ut armarna…

Mina armar går knappt att räta ut! Körde rygg och biceps i går på gymmet, och vi gjorde en excentrisk övning för armarna som är rena döden. Man tar en hantel som är alldeles för tung för att curla upp, och så sätter man sig och stöder armbågen på benet. Sen lyfter man upp hanteln med hjälp av andra armen, och håller bara emot med muskeln man tränar på vägen ner. Ett måste om man vill bli lite starkare, för excentrisk träning är bra. Nackdelen är ju att om man råkar böja armarna i sömnen, går de knappt att räta ut sen – precis som jag har gjort. Aj. På ett bra sätt, aj.

Jag gillar gymmet. Jag gillar inte att de övriga motionärerna glor så jävligt. Vi använder knappt några maskiner när vi tränar, och det verkar som om de flesta som tränar där aldrig skulle våga sig på något annat. Men vad är det som är så intressant? Att älskaren R hjälper mig byta vikter och lyfta saker från golvet? Ibland är vi nära att fråga vad de glor på, men än så länge glor jag bara tillbaka, eller hälsar. Nej, jag är inte ett dugg glamourös på gymmet. Mysbyxor, t-shirt, oftast inget smink, och mössfrisyr. Inga snygga träningskläder. Det kanske är därför de glor, förresten?

Springa, jogga, träning

Skit samma. Om någon blir lite gladare eller nöjdare av att blänga på mig, låt gå. Jag blir starkare, lite i taget. Så himla skönt att R har tid att hjälpa mig nu, för han har slutat på sin krav maga-träning, som var två gånger i veckan. Han kutar fortfarande med en kompis, men vi tränar ändå de dagar jag är ledig – onsdag, fredag och antingen lördag eller söndag. Det är helt perfekt, rent tekniskt sett kunde inte mitt schema vara bättre än så här!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/kan-inte-rata-ut-armarna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.