Kattsäng

Jag har ingen särskild kattsäng för mina katter. De har hittat andra platser, eller sover där jag lägger deras favoritfiltar – till exempel i fack i bokhyllan eller i en fåtölj. Känns lite onödigt att lägga ett par hundra spänn på en liten korg där de kan ligga, när de ändå oftast är svåra att tvätta och få rena, och man lägger dem på golvet. De flesta katter gillar faktiskt inte att ligga på golvet, de vill upp en bit.

Min grå katt ligger i hyllan och sover. Kattsäng.

Någon annan slags kattsäng tänker jag inte investera i. Hade en när den första av mina katter var liten, men den var helt värdelös. I någon sorts skumgummi, med ett tygöverdrag som knappt passade efter några tvättar, även om det var fint att titta på. Efter ett par spyor blev skumgummin så äcklig också, att det var bara att kassera skiten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/kattsang/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.