Lycka och bacon

Man kan inte köpa lycka för pengar, brukar det ju heta. Nej, måhända. Men jag är nog betydligt lyckligare med pengar än utan, och det tror jag gäller för de allra flesta. Lycka sitter inte i pengar, men det underlättar att ha ett hem, mat, kläder, att kunna åka bort med någon man gillar, eller att kunna ägna sig åt något man älskar. Allt det kräver pengar. Eller att köpa bacon.

Ingen verkar ha nappat på min Ägg & Bacon-restaurangidé ännu, tyvärr. Bacon är bara så jäkla gott! Tänk om det var bara en aning nyttigare, då hade jag lätt käkat det varje dag. Jag hörde förresten en tjej häromdagen som sa att hon inte kunde äta bacon längre (trots att hon tyckte att det var gott), för någon hade sagt till henne att det var gjort av gristrynen. Öh, hallå? Idiot.

Gris, fläsk, bacon


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/lycka-och-bacon/

2 kommentarer

  1. Vilken fantastisk idé!

    1. Tack! :mrgreen: Skulle käka där ofta om det fanns ett sånt ställe!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: