Lyxig hemmadag!

Har haft en välbehövlig sovmorgon, som förutom av ljudet av lite nyckelskrammel och osthyvlande var helt ljuvlig. Ja, man kan faktiskt vakna av att någon gör en ostsmörgås. Ska ta en lång, varm och löddrig dusch, kanske till och med göra en ansiktsmask på torr vinterhud, och sen piffa till mig lite. En lyxig hemmadag vore trevligt. Tänkte kanske gå en sväng på stan, och kanske spendera lite pengar om jag hittar något jag gillar. Får ju lön nu för tiden… Eller så spar jag det till helgen när jag ändå inte tänker sitta hemma.

Mynt, pengar

Efter lunch var det tänkt att jag skulle på behandling hos Pinto & Co igen, han ställde in av en rolig anledning som jag inte tänker dela med mig av här. Den här veckan har jag haft mer ont än på länge, och jag kände inte någon direkt lindring efter förra veckans behandling heller. Inte så konstigt efter den sjukt jobbiga dagen jag hade då. Hade sett fram mot lite lindring av spänningarna i musklerna, och få den eviga nackspärren att släppa lite, men jag väntar gärna en vecka. Ska ta hand om mig hemma i stället!

Jag är ju faktiskt väldigt glad och tacksam över att få komma dit och bli behandlad en stund ibland. Det är magiskt. Men som sagt, det har varit en jobbig vecka, och de flesta av mina förhoppningar är väldigt låga när det gäller någon slags lindring överhuvudtaget. I alla fall när det gäller ryggen, och på andra människors prestation och engagemang när det gäller mig, förstås. Jag tänker i alla fall ha en bra och lite lyxig dag i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/lyxig-hemmadag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.