Måndag morgon

Sweet, måndag morgon. Eller ja, det beror ju på hur man ser det, jag har överlevt helgen i alla fall, och till och med haft det riktigt bra. På väg till jobbet nu, och det blir förmodligen en dag med riktigt mycket att göra. Allt gick ju inte riktigt som det skulle i fredags, när jag skulle försöka styra upp situationen på kontoret. Alla tre skrivare var ju trasiga när jag skulle skriva ut 450 brev med tillhörande försättsblad, så jag kom lite efter med allt annat.

Skrivare, printer. Måndag morgon.

I går var jag hemma och vilade. Den stackars kroppen behövde en dag i fred, för det kändes som om jag skulle gå av vid höften när som helst. Gick ändå iväg till gymmet på kvällen, för det blev inte av varken i fredags eller lördags. Brukar dela upp kroppen på tre dagar, men det hanns inte med förra veckan. Ligger en dag efter, men det är ingenting att göra något åt nu. Det fanns inte möjlighet för mig att träna efter fredagens bravader, så vi kanske kör dubbelt på onsdag i stället.

I kväll ska jag se till att det inte händer ett enda dugg. Jobbar lång dag, så jag tänker bara löka framför datorn, och laga jävligt mycket mat. Vet inte vad, men jag får väl ta fram den största grytan jag har och lägga i lite av varje från kyl och skafferi, så att det räcker ett par dagar. Har lite dåligt med grönsaker hemma, men det får gå ändå – tänker inte handla. Det känns förresten som om jag har glömt något viktigt, men jag kan inte komma på vad. Hoppas bara att jag är där jag ska vara…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/mandag-morgon/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.