Miokatalogen 2013

Fick nya Miokatalogen, och fy vad tråkig den var! Allt var grått, möjligen vitt, och väldigt fyrkantigt. Dessutom hade de ett par tavlor med någon slags väggord som var med på flera av bilderna, och på det stora hela var den väldigt oinspirerande. Grejen med att bläddra i en sån där katalog är ju att få idéer, och poängen är ju att folk ska vilja ha möblerna. Blev inte sugen på något i den, och jag brukar tycka att Mio har snygga möbler.

Måste investera i en ny soffa så småningom, för den nuvarande är inte skön. Den är från 1999 eller så (fast den känns som om den vore från 1899), urtvättad och med diverse klösmärken efter luddskallar som dansar på bordet när katten är borta. Eller hur det nu var. Det gör ont att sitta i den, och det är dåligt. Det finns faktiskt en Mio-soffa som jag gillar och kan tänka mig, men till och med den såg tråkig ut på de superstylade, grå och fyrkantiga rum den stod i på bilderna i Miokatalogen. ”Vårens katalog är här!” – fick mig att tänka på grå betong och evig vinter.

Vårens katalog från Mio. Miokatalogen 2013Den skulle säkert se bättre ut hos mig, blandat med en massa färg och saker som gör att faktiskt ser ut som om någon bor här. Och Rs miljarder prylar och böcker som ingen kan ha något intresse av. Om jag hade vetat hur mycket sånt han skulle släpa hem, hade jag köpt en större lägenhet…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/miokatalogen-2013/

2 kommentarer

    • Jilinafebruari 26, 2013 kl. 23:10
    • Svara

    Jag tycker att det är så tråkigt med denna vita trend som är. Jag föredrar att ha lite färger, blanda gammalt med nytt, ha mysiga kuddar o filtar etc

    1. Jag också! Vita hem är oftast tråkiga och stela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.