Nya schemat verkar lovande!

Första veckan med det nya schemat har funkat förvånansvärt bra! Visst var jag trött som ett as efter två nästan hela dagar i början av veckan, men jag hade ju varit trött även om jag bara jobbat en kortare dag. Jag gör ändå ingenting efteråt, så det var riktigt skönt med en ledig dag mitt i veckan. Många glömmer (eller fattar inte) att för mig är det inte bara att gå upp, klä på mig, äta frukost och hoppa in i taxin som tar mig direkt till jobbet. Nej, det är mycket mer.

Beroende på hur dålig jag var dagen innan, så kan jag gå upp flera timmar innan det egentligen är dags. Måste äta smärtstillande som ska börja verka, måste få på mig kläder och skor och palla med en resa. Gör alltid i ordning frukost och mellanmål så att det är färdigt att glufsa i sig på morgonen, för ibland orkar jag inte fixa någonting. Ibland lägger jag fram underkläder och strumpor på sängbordet, för att jag ska kunna få på mig det utan att gå upp. Som sagt, det kan ta ett par timmar innan jag verkar normal nog att åka till jobbet. Att gå upp klockan fem för att käka piller (jag börjar nio) är ingen ovanlighet. Och det är skönt att slippa göra det varje dag.

Svarta strumpor. Jag måste köpa extra varma strumpor, eftrsom mina fötter bara är drygt 20 grader!

Det bästa av allt var ändå tredagars-helgen. Visserligen hade jag lite ärenden på fredagen, men det kändes ändå oerhört skönt att få tre hela dagars vila. Jag tror att det kommer bli bra i längden, det tar ju ändå ett par-tre veckor innan jag vet hur det kommer att kännas. Det är i alla fall grymt skönt att slippa bry sig om skolan längre, och jag tänker inte fundera så mycket på diverse myndigheter heller just nu. Det kanske jag borde, i alla fall vården, men jag tar ett par veckors paus från att bry mig. Och nu ska jag jobba, så det är ingen idé att försöka hitta på något med mig i dag eller i morgon…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/nya-schemat-verkar-lovande/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.