Presenter och läkarbesök

Efter kock-finalen i går hade jag ett par ärenden, bland annat inköp av födelsedagspresenter till två kusinbarn som ska ha kalas i dag! Det var sjukt mycket folk på stan, fredag eftermiddag och folk verkar fortfarande inte helt panka… Sen åkte jag till kliniken och läkaren som så generöst gick med på att träffa mig utan kostnad för mig, och det är jag så tacksam för!

Vi gick igenom resultatet från magnetröntgen, och han var förvånad över att jag kunde hantera smärtan så bra. Jag hade ju inte fattat riktigt vad som stod i texten, men tydligen har jag inte bara ett diskbråck. Jag har tre, varav två stora. Han gjorde en liknande behandling som förra gången, men det gjorde mycket mer ont den här gången. Kanske för att jag trängts med folk hela dagen innan.

Dessutom behandlade han nacken och huvudet, och det var helt sjukt skönt. Kunde vrida på huvudet mer än på flera månader efteråt, och det kändes även avslappnande i axlarna. Såklart. Vi ska ses igen nästa fredag. Helt otroligt att han tar sig tid, för han är verkligen helt fullbokad. Dessutom hade han läst på och forskat om EDS, ringt kollegor i både Belgien och Frankrike och fått reda på hur de behandlar och går till väga där. Det var intressant – och betydligt bättre än i Sverige. Jag borde väl i alla fall få betala hans telefonräkning?! Men nej.

Gammal telefono i bakelit och snurrskivaEfteråt var jag helt mör, och huvudvärken kom självklart som ett brev på posten. Men det kändes bra, jag blev mer rörlig och mjukare i kroppen. I dag gör det mer ont, också väntat, men det finns ju alltid Tramadol. I dag blir det som sagt kalas hemma hos kusinen, och det ska bli roligt. Om jag känner dem rätt blir det en hel massa smarriga grejer och mycket kul. Helg på riktigt – vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/presenter-och-lakarbesok/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.