Retroaktiv tidsbokning

Bokade en tid för att ansöka om färdtjänst igen (tänk att det redan har gått ett år!), och använde mig av den vanligtvis så bra tjänsten Mina Vårdkontakter på nätet. Hade kommit överens med läkaren om ungefär när vi skulle träffas för att det skulle bli bra timing med att skicka in ett nytt intyg, och jag gjorde en tidsbokning till första veckan i mars. Så i går när jag fick meddelande om att en tid hade bokats för mig gick jag in och kikade när det blir.

Den fjärde februari. Alltså jag är ledsen, men jag hinner inte dit! Hahaha! Jag antog att det var den fjärde mars, men jag ville inte riskera att de hade gjort fel. Ringde upp och dubbelkollade, och de hade mycket riktigt bokat in mig den fjärde mars i stället. Man kan tycka att själva poängen med ett bokningssystem på nätet är att man ska slippa ringa, men det gick tydligen inte så bra den här gången.

Någon hade helt enkelt skrivit fel, klantigt. Tiden jag fick var i alla fall vad vi hade kommit överens om förut, så med lite tur blir det inte fel när jag kommer dit… Jävligt irriterande att behöva ringa och be dem rätta till sitt misstag, men jag garvade ändå när jag fick tiden. Man skulle kunna tro att någon hade skickat det med en löpare eller häst och vagn från kontinenten – då hade det varit rimligt med retroaktiv tidsbokning. Men det kom med e-post…

E-post, email, epost


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/retroaktiv-tidsbokning/

2 kommentarer

    • Frida on februari 10, 2013 at 15:52
    • Svara

    Haha precis som för mig! Skulle boka frisörtid via nätet men det funkade inte alls, så jag fick ringa istället. Kalas, bokade en tid till elfte mars. Idag kom ett sms där dom välkomnade mig till salongen imorgon, alltså elfte februari. Så även om jag provade alla tänkbara vägar så blev det ändå fel. Men det är väl bara att skratta åt eländet, finns ju de som har värre bekymmer 😉

    1. Hahaha! Att det är så många som har svårt att hålla reda på vilken månad det är! :mrgreen: Ja, något direkt bekymmer är det ju faktiskt inte, men man blir lite ställd!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: