Silverskimmer och final

Sov dåligt igen, natten till i går. Drömde helt galna fragment av drömmar från och till på morgonen, när plogbilarna började köra igång vid femtiden på morgonen. Rs skrammel, och att jag både tränade och åt alldeles för sent (och därmed lade mig för sent), gjorde sitt till också. Det var inga sammanhängande drömmar, men småsaker som att det går att pensla frukt med en viss typ av vatten, så omges frukten av silverskimmer efter 6 timmar är ganska roliga. Eller att alla pappersservetter flög mot och fastnade på mina fingrar.

Gjorde alltså inte ett dugg efter jobbet i går. Lite mat och lite vila. Hade så gärna velat stretcha mina stackars träningsvärkande muskler, men jag låter bli. I morse hade jag i alla fall sovmorgon, och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att ge mig iväg till finalen av Årets kock. Tänker strosa omkring, efter bästa förmåga, och insupa så mycket roligt som det bara är möjligt.

Kockmössa, matlagning

Sedan ska jag vidare till kliniken jag vann ett besök hos förra veckan och se vad som kan tänkas hända med smärtan. Tar med svaret på magnetröntgen, har läst på lite om en del saker vi pratade om sist, och går tacksamt dit med ett öppet sinne. Först av allt ska jag bälja i mig lite kaffe och en bunke kvarg och hitta en snygg klänning att ha på mig, så att det blir en aning mer silverskimmer i min vardag. Vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/silverskimmer-och-final/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.