Sovmorgon och ärenden

Jag förtjänade verkligen lite sovmorgon i morse, och herregud vad skönt det var! Har fortfarande inte gjort det där sidbytet i sängen, men jag ska påminna om det i helgen. Inte för att det är någon stor grej (tror jag), men jag saknar min sida. Och älskaren R har ändå blivit så mycket bättre på att inte skramla på morgnarna, så jag tror inte att det blir något problem.

Ska ju bland annat lämna tillbaka böcker och dator i dag, så jag har ägnat morgonen åt att rensa bort alla spår av mig från den (i alla fall de mest uppenbara), och se till så att alla saker är med. Hoppas allt funkar logistiskt bara, för det är mycket som ska klaffa i dag. Böcker till skolan, dator och påskrifter på Arbetsförmedlingen.

Böcker. En stor trave med böcker.

Okej, kanske inte fullt så många, men de är svintunga. Sen vidare till den där mysteriska behandlingen som jag inte vet någonting om ännu. Om det inte vore för alla ärenden skulle jag ha helgkänsla, för det blir säkert en väldigt lyxig avslutning av dagen. Har hela förmiddagen för mig själv i lugn och ro, så det blir ägg och kaffe först. Välkommen till februari!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/sovmorgon-och-arenden/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.