Sulfat, ägg och smärta

I dag slutade jag tidigare än vanligt. Det beror på att jag gick med på att komma in och jobba lite i morgon också. All ordinarie personal är på konferens då, så jag ska hålla ställningarna. Lite trist, men jag måste ändå till stan och träffa läkaren i morgon efter lunch. Och så är jag ju så snäll. Nä, men jag ställer gärna upp om jag har möjlighet. De är oerhört tillmötesgående gällande mina behov, och jag jobbar ändå inte fler timmar än vad som var tänkt under veckan. Kanske någon, men den drar jag av nästa vecka då.

Dessutom får jag möjlighet att göra ett par ärenden i stan nu. Det hade jag aldrig orkat om jag hade jobbat hela dagen, så det kanske blir okej ändå. Ska inhandla dimetylsulfon (msm), en sorts svavelförening. Det påverkar och stärker kollagenet i kroppen, vilket i sin tur ger brosk, bindväv och hud struktur och flexibilitet. Eftersom jag har EDS, som är en sorts bindvävsavvikelse, har jag en förändrad och glesare struktur i kollagenet som binder ihop sig till trådar. Med lite tur kan ett extra tillskott av dimetylsulfon ge lite starkare struktur och mindre smärta.

Tydligen injicerade man någon sorts sulfat i folk med kronisk smärta förr i tiden. Det fungerade i många fall, men de som fick behandlingen luktade precis som sulfat luktar: ruttna ägg. Som tur är har utvecklingen gått framåt, för det här stinker man inte av. För övrigt hoppas jag att någon säger åt mig om jag luktar illa, även om det inte är av ruttna ägg. Folk är dåliga på sånt. Nej, jag brukar inte lukta illa (vad jag vet), men att en del människor pratar om hur någon luktar är inte okej. Varför inte bara på ett finkänsligt sätt tala om det…? Äh, skit samma. Inte mitt problem. Nu ska jag jaga sulfat.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/sulfat-agg-och-smarta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.