Trasig hiss

Vår hiss i huset där vi bor har varit trasig i ett dygn nu. Tre gånger har jag tagit mig ner, och lika många gånger (faktiskt) upp, med stor vånda. Jag tror faktiskt inte ett enda dugg på att det här är sant.

Reparation av hissen pågår. Trasig hiss, felanmäld.Vad då reparation av hissen pågår? Den pajade i fredags kväll, och det har inte varit någon här sedan de kom och satte upp lapparna vid niotiden samma kväll. Det står inget datum om när det förväntas vara klart, och inte heller skrev de namn och telefonnummer till den som är ansvarig arbetsledare på Kone. Klart att ingen vill vara ansvarig när ingen gör något. Och det är ju helg, klart att ingen vill göra något.

Vi känner till problemet, och vi tänker försöka lösa det den x/x” vore bättre, och sannerligen mer ärligt. Att inte skriva något alls gör mig bara förbannad. Det känns fegt, och en dålig ursäkt till att inte skynda sig. För mig är det faktiskt så, att behöva ta trapporna gör så jäkla ont, och är så pass jobbigt att det gör att jag överväger att inte gå ut alls. Om jag behöver åka his för att jag sitter i rullstol, hur gör jag då?

I dag måste jag träna, dessutom är planen att åka och käka med svärisarna. Om de inte har lagat vår hiss tills jag måste gå ut i dag, eller i alla fall skrivit på den där jävla lappen när de tror att det är färdigt, då blir jag sur på riktigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/trasig-hiss/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.