Vab och jobb

Älskaren R var krasslig som fasen i går morse när han skulle till jobbet. Han var febrig och slö med halsont, så han sjukanmälde sig. Jag gick upp vid åtta, och vi åt frukost tillsammans och hade en slapp förmiddag. Sen kom han på att han var tvungen att vara med på ett möte, eftersom han var den som skulle prata på mötet, och den enda andra som kunde göra det var hemma och vabbade. Så de får väl skylla sig själva om de blir sjuka, för han packade ihop sina grejer och åkte dit för mötets skull. Saker där har en tidsfrist, och det kostar mångmiljonbelopp om det inte blir klart, men att behöva åka när man är sjuk är inte riktigt okej. Och barnet har två föräldrar.

Termometer, feber

Skit samma, inte mitt problem och jag känner inte till alla omständigheter, men av det jag fått höra tycker jag att det låter ganska osjysst. Och trist för de som eventuellt blir smittade. Men men, vi bygger ju vårt land runt VAB. Som tur är går inte världen under om jag är hemma sjuk, men jag har å andra sidan ett jobb som några av de andra anställda kan göra om jag är borta. Och så går jag ju till jobbet trots att jag har en kronisk sjukdom och väldigt ont varje dag, för jag måste ju försörja mig. Det suger.

I dag jobbar jag en lite kortare dag, sen börjar helgen. Ska fira med att äta rester av en gigantisk och delikat soppa jag lagade i tisdags (åtta portioner för 50 spänn och en timmes jobb), och glädjas över att februari är slut. En till vintermånad är över!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/vab-och-jobb/

2 kommentarer

    • Tofflanfebruari 28, 2013 kl. 18:40
    • Svara

    Äh, det är för många barn, helt enkelt! 😉

    1. Hahaha, kanske det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.