Veckans plus, vecka 7

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till Jean Pinto på Pinto & Co, som fantastiskt nog försöker att hjälp mig, när alla andra säger ”Jag vet inte vad vi kan göra mer” eller ”Du kan få ett häfte om smärta”. Det är oerhört upplyftande, när någon som verkligen kan och förstår smärta tar sig tid att läsa på, och behandla det som faktiskt går att lindra – om än tillfälligt. Jag lär mig saker varje gång jag går dit, jag får saker att fundera över, och behandlingarna är fantastiskt sköna. Okej, det gör ont när jag är där, men sen är det befriande och skönare, i alla fall en dag eller två. Förhoppningsvis längre än så i framtiden.

Kan verkligen varmt rekommendera alla med smärta i någon form att boka en tid hos honom. Bra om du har foglossning, kronisk smärta, sjukdom, eller bara vill pyssla om dig själv lite – de har även massage, hud- och nagelvård på kliniken. Den är för övrigt är väldigt liten och mysig, och ligger på Östermalm. För mer info, kolla in klinikens sida på Facebook, och var ute i god tid om du vill ha en tid – han är väldigt populär av en anledning.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/veckans-plus-vecka-7/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.