Att ge och få

Man måste ha kul i livet. Att blanda in kul i tråkiga vardagssaker kan göra världens skillnad. Tänk er att pendla med tunnelbanan till jobbet varje dag, och helt plötsligt stå mitt i ett gigantiskt piano! Någon har lagt ner mycket energi och arbete för att glädja människor, och det är härligt! Att ge är faktiskt lika kul som att få ibland.

Det är ju helt fantastiskt! Småsaker som lyser upp vardagen lite är ett absolut måste. Jag försöker ha så mycket kul jag bara orkar (nudge nudge), för annars skulle mitt liv vara ganska dåligt. En kass kurs och en kass kropp som bara gör ont, liksom. Varje liten fika, utekväll, spontan komplimang, ett trevligt SMS eller bara något helt oväntat lyser upp tillvaron lite, och så är det väl för alla? Det gäller bara att ge också, för man kan inte få och få, och tro att det ska fortsätta i all evighet. Det gör det inte.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/att-ge-och-fa/

2 kommentarer

    • Malinmars 5, 2013 kl. 07:14
    • Svara

    Hoppas ugglewrapen att se på piggar upp lite.

    1. Ja – helt klart! Sjukt söt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.