Behandling och regnchock

Blev ytterst förvånad över vädret i dag när jag åkte till kliniken på Östermalm för att få lite behandling. Tog tunnelbanan, och bytte vid Gamla Stan. Solen sken och det var ganska varmt ute. Åkte tre stationer till, och när jag kom upp från stationen spöregnade det, och blåste småspik. Aha, det är alltså vår! Solen sken lite här och där ändå, men på de 100 meter jag gick blev jag dyblöt.

Själva behandlingen var fantastiskt skön. Alla spänningar i nacken och axlarna släppte, och det gjorde inte ett dugg ont att vrida på huvudet efteråt. Helt briljant. Hade en ordentlig låsning i ryggen, och det gjorde sjukt ont när han mjukade upp den. Men det måste ju göras. Det är betydligt skönare än sjukgymnasters och naprapaters manuella behandling (vilken jag inte ens får ta emot nu, för att inte gå sönder mer), och miljön är mycket trevligare.

Behandling och massage. Huvudmassage.

Ligger på en bänk med värmedyna under mig, försöker slappna av helt och hållet, och gör mitt bästa för att lita på honom. Minsta ryck däckar ju mig fullständigt ett par dagar, men hittills har det gått bra – jag tror att jag slappnar av mer för varje gång. Var helt hög efteråt och glömde helt bort de ärenden jag hade tänkt göra i kvarteret när jag ändå var där. Nåja. Nästa vecka ska jag dit både på onsdag och fredag, för att se om effekten varar längre då. Sjukt bra.

Nu stannar jag hemma i kväll med älskaren R som har en man-cold light – han är så där sjuk som bara karlar kan bli, men han vet i alla fall hur töntigt det är. Popcorn och film står på agendan, tror jag. Vad gör du i kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/behandling-och-regnchock/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Millemars 1, 2013 kl. 20:53
  • Svara

  Halkade in här och fastnade.
  Gillar din humor, det är tur att den finns mer eller mindre hos alla. Hur skulle vi annars överleva. Nu ska jag läsa till till, hoppas jag hinner för snart börjar Skavlan.

  1. Hej, vad kul och tack! Ja, skämta måste man, och ibland dyker det upp en och annan som förstår det också! 😉 Välkommen!

  • Karinmars 2, 2013 kl. 14:36
  • Svara

  Det där låter ju fantastiskt!
  Hoppas det löser sig på alla sätt och vis, och att du kan bli bättre!

  1. Tack snälla! Hoppas på förbättring snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.