Blek

Jag är blek. Lik ett lik, liksom. Dessutom är jag verkligen mörk under ögonen, trots att jag dricker mycket, har bra kräm och dvalar åtta timmar per natt. Inte riktigt sover, för jag vaknar ofta, och sover lätt av alla piller. På somrarna syns det inte lika mycket, när jag har fått lite färg. Med betoning på lite, för jag blir aldrig brun. Först blir jag rosa, sen beige, sen vit igen. Brun utan sol gör susen för mig, det går alltid att luras. För jag har inte så här bruna ben på riktigt.

Ben i solen på en sandstrand. Är vanligtvis blek!

Älskaren R är faktiskt blekare än jag, men blir ganska brun när han solar. Fast det gör han aldrig, det skulle inte falla honom in. Jag smörjde in honom med brun utan sol på en liten magruta en gång, det såg roligt ut. Man kanske kan göra ett mänskligt schackbräde?

Har varit ute i solen en liten stund på förmiddagen i dag, och det kändes för första gången i år att det stramade lite i ansiktet efteråt! Väldigt skönt. Dags att ladda upp med solskyddsfaktor snart, för jag vill inte blir rynkig och fläckig när jag blir gammal… Kanske våren är på G snart?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/blek/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsanmars 29, 2013 kl. 15:18
  • Svara

  Och varför blir inte jag brun? Jag som aldrig är i solen.

  1. Mycket bra fråga. Du kanske inte har några irländska gener?

  • Carl Stridsbergapril 1, 2013 kl. 19:42
  • Svara

  Prova olivolja. Bra till allt! 🙂
  https://www.aftonbladet.se/halsa/article10185275.ab

  1. Föredrar att ha den i maten, men ska överväga saken… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.