Brunch och QI

Var ganska bakis i morse faktiskt… Framför allt trött kanske, för det är ju ganska omöjligt att sova när man är lite full, och så gör det ont som satan eftersom jag inte kan käka en del tabletter. Det blev nog bra 5 timmars sömn, vilket är alldeles för lite för mig. Men det var helt stört trevligt i går! Segade mig upp på förmiddagen och tog en lång dusch, för i går kväll bestämde vi lite löst att de, eller åtminstone en av dem skulle komma hit på söndagsbrunch.

E dök upp vid ett, och M en stund därefter. Vi skaffade allt nödvändigt och lite till. Gjorde baguetter med hemgjord skagenröra, ägg och bacon, goda skinkor och ostar, kaffe, smoothie och kakor. Precis vad man vill ha en slö bakisdag! Det var helt sjukt gott att sitta i soffan och stoppa i sig, medan vi garvade åt QI och blev en aning smartare.

två knäckta ägg där äggulan är ett hjärta. brunch

Söndagsbrunch är nog något av det bästa som finns, särskilt när man inte orkar göra något vettigt av dagen i övrigt. Att dessutom njuta av det tillsammans med några av de jag gillar allra mest, är grymt! Tre av oss var extremt trötta och höll på att somna lite då och då, så det blir nog en tidig kväll.

Lite nytta har jag ändå gjort i dag. Kört en tvättmaskin, skrivit upp adresser dit jag måste skicka brev i morgon, klappat katten, vattnat blommorna (inte Rs drivhus, det får han sköta på egen hand), och förberett lite för sakerna som sker i veckan. Har fullt schema, med både jobb och tre läkarbesök. Mer om det i morgon, tvättjäveln hänger inte sig själv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/brunch-och-qi/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.