Drömmar om smörgåsar

I natt hade jag roliga drömmar igen. Min grå katt hade någon sorts besvär med tassarna, så han vad tvungen att ha tasskydd. De var i själva verket små bitar av papp som jag trädde på hans fötter, och han verkade inte bry sig om det nämnvärt. Han kunde gå ändå, och det bullrade bara lite. Dessutom hade han en röd pirathatt, med mängder av bling på, som han ville ha på sig hela tiden. Även när han sov.

Sen var jag med i Masterchef. Jag skulle tävla i en utmaning mot en kille, och vi fick dels några obligatoriska ingredienser, lever och bröd, och sen fick vi välja fritt ut skafferiet. Jag hade en hel varukorg med prylar med mig ut, och idéer för en trerätters, men när jag skulle laga till skiten så visade det sig att det bara låg två klasar röda vinbär och lite rosmarin och timjan i min korg. Sabotage!

Jag gjorde alltså tre sorters smörgåsar, en med örter till förrätt, med lever till huvudrätt, och med vinbär till efterrätt. Hade inte tillgång till socker, buljong, mjöl, smör eller något annat viktigt, haha!

Domarna var missnöjda, men jag har inget minne av att jag åkte ut. Whatever, i mina drömmar råkar jag sällan illa ut. Jag har helt stört ont i armbågar, händer och handleder i dag, och ryggen sitter knappt ihop. Har mulat i mig morgonens och förmiddagens dos om 10 tabletter (totalt, 6 sorter) och ska till Pinto & Co. Lite behandling, lite snack och med lite tur mycket lindring.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/drommar-om-smorgasar/

2 kommentarer

    • piafiamars 1, 2013 kl. 14:23
    • Svara

    Kanske är det för att kattmånaden mars just inletts! Jag drömde att jag hade en stor hankatt som gick upprätt på bakbenen, vi hängde på nån bar och hade diskussioner om huruvida katt och människa kan ingå äktenskap! Som vanligt: HELT normalt.

    1. Hahaha, helt normalt!! :mrgreen: Bra fråga, det finns säkert lagar någonstans i världen som tillåter det! Vi skyller på mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.