Ett farligt hot

Apropå det här med korv, när vi var och handlade senast hittade jag något sjukt roligt! Skulle köpa någon stark korv till älskaren R, som faktiskt gillar sånt, och gick till hyllan med kryddiga varianter. Den här fångade helt klart mitt öga. Är det meningen att man ska bli rädd, eller? Ett djävulskt hot! Under korvens namn står det inom parentes: ”Stark stark stark”. Möjligtvis är det hot-djurets latinska namn.

Djävulskt hot korv från Sorunda korvfabrik. Stark korv, roliga bilder på mat.

Haha! Det finns ytterligare en parentes i innehållsförteckningen, där det står: ”Produkten innehåller starka kryddor”, om man inte hade fattat det redan. Förmodligen är den helt enkelt förbannat stark, men enligt namnet kanske man kan hota någon med den också. Är inte så förtjust i att man blandar engelska och svenska, och särskilt inte på mat. Det ska framgå klart och tydligt vad det är för något, och det gör det visserligen – men bara om man kan läsa den lilla texten. ”Djälvulskt stark” vore väl ett bättre namn, fast jag måste erkänna att jag garvade åt det. Om jag någonsin behöver hota någon ska jag dra fram en sån här hot korv i stället för något annat vapen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/ett-farligt-hot/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Millemars 15, 2013 kl. 21:08
  • Svara

  Min kusin satteden i grytan när han gjorde Kreolsk gryta, började nästan gråta. Jävulskt äckligt, tycker jag 😉

  1. Fy! Jag håller med, är inte förtjust i korv, och inte i saker som är särskilt starka heller!

  • Farsanmars 16, 2013 kl. 00:44
  • Svara

  Man kan kanske vara hotfull och ha den som batong?

  1. Säkerligen! Eller lösa upp den i vatten och spraya folk i ögonen.

  • hahaseptember 5, 2014 kl. 20:57
  • Svara

  ”…i stället för något annat vapen.” =)

  1. Ja! :mrgreen: Det skulle säkert funka lika bra som tårgas bara man kommer nära nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.