Fel och trött

Jag hade fel i går. Helt fel. Bästa M var visst hemma, så han ringde mig efter att ha läst här i bloggen att han var bortrest, haha! Han hade redan varit borta i två veckor, men hos mig har tiden flugit fram, med influensa och annat mög. Var helt säker på att han inte skulle komma hem förrän nästa vecka, men jag hade tur. Vi sågs i stan efter lunch och började som vanligt med att vi båda var lite försenade, och gick direkt till ett fik. Åt en chokladbiskvi stor som ett tefat, och mådde en aning illa efteråt. Den ersatte både lunch och mellanmål på eftermiddagen, i alla fall.

Pratade ikapp lite sedan sist vi sågs, vilket var längre sedan än vanligt! Sen gick vi på jakt efter en väska till M. Han hade hittat supersnygga väskor på nätet, och de såldes bara på NK. Klämde och kände lite, men de hade inte rätt storlekar och varianter. Kollade lite på avdelningen för handväskor och skor för damer, och blev lite mörkrädd av ett par böjda ballerinaskor (skitfult i sig) i någon sorts glansig plast (också fult) för det nätta priset 1995:-. Vafan? Sen spontanköpte han en skitsnygg skjorta, och vi strosade runt.

Orkade med drygt tre timmar, sen var det dags för honom att åka vidare till Uppsala för en avskedsfest jag inte kunde ta mig till eller från, och dags för mig att åka hem och vila. Hade helt sjukt ont i ryggen när jag kom hem, men det är vad man får stå ut med om man ska träffa vänner på stan. Jag är glad att jag hade fel, för det blev en bra dag. Älskaren R var hemma när jag kom hem, så han fixade lite att äta. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Det gjorde för ont, och jag blev för trött. Möjligtvis blir det något i dag, har inte gjort något med R på evigheter. Vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/fel-och-trott/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamars 24, 2013 kl. 10:11
  • Svara

  Ja du, det blir till att fortsätta att sortera, plocka, pack, bära,…….Fast nu börjar min stackars gamla tantkropp storprotestera så biskviätning vore säkert en mer lämplig sysselsättning.
  Trevlig söndag önskar jag dig!

  1. Aj då! Sånt som aldrig verkar ta slut… 🙁 skickar dig en cyberbiskvi och en kram!

    • Christinamars 24, 2013 kl. 12:59
    • Svara

    Mmmmm, tack så mycket och en kram till dig tillbaka!

    1. Lycka till i dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.