Hemma och slår katten

Nej, det blev inget jobb i dag. Det är inte rimligt att ens försöka gå till jobbet, även om jag gärna vill. Ingen borde jobba med diskbråck och ryggskott, så enkelt är det. Jag är hemma. Alla som har haft antingen det ena eller det andra, eller en kombination, vet att det inte är så skönt. Gårdagens ”middag” bestod av varma mackor, så jag vaknade vid femtiden i morse av att jag var hungrig som fasen, och sen blev det inte mycket mer sömn. Lite dvala fram och tillbaka, vrida sig, försöka undvika smärtan i rygg och armar, fram och tillbaka.

Ena katten var hemskt sällskaplig och ville gärna ligga på eller bredvid mig, men vid något tillfälle när jag hade somnat kände jag att det låg något i vägen på min högra sida, precis där jag ville ha mina arm. En undermedveten del av mig trodde nog att det var älskaren R. Så vad gjorde jag? Jo, jag armbågade den. Ok, jag brukar inte armbåga honom när jag vill att han ska flytta på sig, och det var inte så hårt heller, men det visade sig att det inte alls var R. Det var ju katten. R såg det hela, och katten rullade ner från min lite högre sida av sängen, till sidoläge på Rs madrass. Hahaha! Stackarn. Han verkade inte bli så ledsen i alla fall, för han kom snart tillbaka, och tog tacksamt emot gos.

Grå katt med vit mustasch

I dag blir det vila, vila och åter vila här hemma, och så förhoppningsvis en promenad i solen sen, om den inte försvinner. R har gått med på att på bli klippt i kväll (varför är det så svårt för en del karlar att se till att de inte ser ut som troll?), och så ska vi ha ett litet hemmaspa. Han är oerhört skeptisk till hela konceptet, men tycker att det är skönt när han får en behandling… Jag ska få min rygg skrubbad, och jag längtar redan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/hemma-och-slar-katten/

2 kommentarer

    • Sandeshmars 26, 2013 kl. 12:23
    • Svara

    hmm Good to have some rest.

    1. Yep, very much needed 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.