Hosta och dagens projekt

Jävla hosta. Det gör så förbannat ont att hosta när man har diskbråck, så att man försöker kväva varenda hostning. Och det vet ju alla att det inte går, man rycker till ändå. Hostmediciner fungerar inte, enligt Läkemedelsverket, så det finns inte en chans att jag lägger mina surt förvärvade slantar på det i alla fall. Morfin däremot, och muskelavslappnande, det funkar. Åter igen: Tur att jag har ett välutrustat hemmaapotek. Och så socker, såklart. Och vatten. Så gott som gratis.

I dag ska jag förhoppningsvis hämta ut ett paket jag beställt, utan att hosta på alltför många på vägen. Vad det är får ni veta när det kommer! Ska dessutom sätta mig och fylla i en enkät från sjukhuset också, inför besöket hos ortopeden på måndag. Har egentligen inga förväntningar på vad som kommer att hända, jag har verkligen ingen aning.

Doktor, operation

Med lite tur inser han att något måste göras och går igenom lite olika alternativ. I värsta fall är han lika ambivalent som husläkaren, och då vet jag inte alls vad jag ska ta mig till. Visst, jag kan prata för mig, men när jag inte vet hur eller vart jag ska vända mig för hjälp, eller vad jag ska be om, då är det svårt. Jag brukar oftast byta ämne eller svara kort när någon frågar hur det känns, så jag är inte särskilt van att berätta om hur illa det är. Jag blir så ledsen annars. Får väl försöka utgå ifrån hur det är när det är som allra värst, när jag ska dit. Nåja, det blir dagens projekt. Och att försöka hålla min jäkla hosta i schack. Vad ska du göra i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/hosta-och-dagens-projekt/

2 kommentarer

  • Frida on mars 13, 2013 at 21:49
  • Svara

  Hoppas du kryar på dig!
  Jag opererade käken idag och sväller upp mer och mer för varje timme som går. Din blogg är bra sällskap på salen. Tack!

  1. Tack snälla!
   Fy, det låter inte alls särskilt trevligt – hoppas att det går över snart och att det inte gör så ont!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: