Influensa och vila

Fy fasen vad risigt jag mår! Det kändes som om influensan kom tillbaka med full kraft i lördags kväll, efter helgens bravader med syrran, och jag var helt däckad, med lite feber och allmän misär. Jag är verkligen skittrött. Det här med att vara frisk och utvilad efter sex dagar hemma fungerade alltså inte. Undrar om tillfrisknande efter vanlig influensa eller annan sjukdom också påverkas av EDS, eftersom celluppbyggnaden är sämre, och cellerna i luftvägarna faktiskt pajar. Dessutom käkar jag ju maxdos Paracetamol (4 gram) varje dag även om jag inte har feber, och det kan förlänga läkningsprocessen.

Piller och kapslar i olika storlekar och färger. InfluensaI dag stannar jag hemma, för jag mår faktiskt inte särskilt bra ännu. Hade feber i natt, det kliar och gör ont i halsen, näsan är fullproppad med äckel och huvudet bultar. Vet inte om jag är smittfri, med andra ord. Om febern kommer tillbaka fler gånger jag förmodligen fått en infektion och måste gå till doktorn, så jag hoppas verkligen att det inte blir sämre än vad det redan är. Jag är i alla fall jävligt noga med att tvätta händerna och inte ta i något i onödan, till skillnad från många andra.

Jag vet i alla fall vad jag ska göra i dag – absolut ingenting. Hoppas att R inte blir så sen och kan fixa lite käk åt mig sen, för om jag känner mig själv rätt lär jag bli liggandes… Det var ju tänkt att jag skulle laga en jäkla massa mat i går så att det fanns färdigt efter jobbet, men så blev det inte. Orkade inte handla färskvaror, så då blev det bara en mat till middag och varsin matlåda. Chokladkakan från i torsdags är slut också, skit också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/influensa-och-vila/

2 kommentarer

    • Rolfmars 11, 2013 kl. 16:28
    • Svara

    Personligen är jag ””Allergisk”” mot allt vad piller heter och allt va de är tillför. Ont i foten ta ett piller. ont i magen ta ett piller. Kan inte pynta räkningar ta ett piller. Får inte upp den ta ett piller. Hittar inget nytt jobb ta ett piller. Jag förstår att du behöver dina. Men jag önskar det fanns ett piller till alla som anser att piller gör allt bättre detta piller skulle få dessa förbannade pillertrillare att var tysta.

    1. Hahaha! ”Kan inte pynta räkningar ta ett piller” :mrgreen: Ja, många människor käkar alldeles för många piller helt i onödan. En massa tillskott och skit de inte behöver. Haha, ett piller som gör folk stumma vore helt fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.