Jobba ikapp

I dag skulle jag ju egentligen varit ledig, men jag kollade upp om jag kunde få komma in och jobba i stället, och ta bort en av mina sjukdagar. Det gick alldeles utmärkt, och eftersom jag ändå inte har något för mig och det är lite tråkigt hemma, så åker jag dit. Det var så himla skönt att ha lite folk omkring sig i går efter 9 dagar hemma, och dessutom gillar jag verkligen alla mina kollegor. Det har aldrig hänt på någon arbetsplats förut!

Jobb, skrivbord

Brukar ju alltid gå på behandling på fredagar annars, men den här veckan är min behandlande läkare bortrest, så jag kan lika jobba. Nästa vecka blir det två behandlingar i stället, för att se om det blir någon skillnad. Och så ortopeden på måndag morgon (ja, jag fyllde i enkäten till slut), så det är fullt upp dagtid. Det blir nog ganska bra, för behandlingarna tar inte mer än en timme, så jag hinner med andra saker också när jag ändå är i stan. Om jag nu skulle få för mig att göra något eller träffa någon.

Vad resten av helgen bjuder på har jag ingen aning om ännu, förutom två pass på gymmet. Det är skitkallt, så vi hoppar över att åka till lantstället. Och jag vet inte riktigt vad älskaren R ska ha för sig heller, han nämnde något om någon bil och ett garage – igen. Det verkar aldrig bli färdigt, men det kanske inte heller är meningen… Har ingen större lust att vara utomhus när det är så kallt, om det inte är strålande sol och helt vindstilla. In my dreams.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/jobba-ikapp/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: