Jordgubbar och koma

Påsken i år har inletts med middag hos ”svärisarna” på lantstället. Älskaren R plockade upp mig direkt efter jobbet, och så åkte vi raka vägen dit. Höll på att dö av hunger på vägen, och nu är jag så mätt att jag nästan ligger i koma. Men jag har gett mig fasen på att äta mer i kväll – kolla in de här godbitarna vi handlade på vägen. Årets första jordgubbar!

Årets första jordgubbar

Om mättnaden släpper framåt kvällen så kan det till och med bli lite chokladpudding till, för det är ju alltid bra till jordgubbar. Såg den där asken (ett helt kilo!) och bara kunde inte gå förbi. Dessutom var de billigare per kilo än tomater, så det var inget snack om saken. Förutom det har vi inga större planer i kväll. Ligga i soffan, kanske. Ryggen är väldigt paj, det strålar ut i båda benen och så måste det vara en haj eller något där inne som hugger till då och då.

Hoppas på fint väder i morgon. En promenad vore trevligt, och så blir det mer mat. R har lite jobb med någon gran som ska flyttas på – ingen liten julgran, utan en stor jävel som de har fällt. Som tur är går det ju att göra saker på långfredagen nu för tiden, men jag tror att jag hoppar över det ändå. Jag vill bara ta det lugnt och äta jordgubbar. Vad gör du i påsk?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/jordgubbar-och-koma/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.