Lustigt

Nyklippt! Åkte till stan i går eftermiddag och tog bort det mesta av det där jobbiga som växer på huvudet. Såg flera lustiga saker på vägen. Först en ganska lång karl med två stora rottweilers, varav den ena hela tiden ställde sig på bakbenen och ryckte mössan av sin ägare. Haha! Väl inne i stan såg jag tre tiggare. Inte i sig särskilt lustigt, men det såg faktiskt roligt ut. Tiggare nummer ett, en smutsig kvinna i 40-årsåldern, satt på Kungsgatan och fipplade med en iPhone i fickan.

Telefon

Lyxkonsumtion, alltså. Tiggare nummer två, en ungefär likadan kvinna, pratade i din mobiltelefon. Även den en smart sådan med pekskärm. Stackarna, som inte ens har mat för dagen. Nummer tre hade nog sett ungefär samma sak som jag. Han, en man i ungefär samma ålder, satt på Drottninggatan, inte smutsig och iförd skjorta, slips och rock, med en hatt framför sig. Lustigt.

Resten av kvällen tillbringade jag med bästa E, som snart flyttar härifrån. Pratade framtid, dåtid och om hur saker förändras, över en burgare och ett par öl. Älskar att hänga med honom, och ska försöka göra det så mycket som möjligt fram tills att han åker. Han har haft en del prylar att fundera över i natt, som han ska lämna besked om i dag, och jag hoppas att vad han än väljer blir bra. Han har inte en särskilt kul sits just nu, så det kommer i alla fall att bli bättre. Och jag ska hjälpa till så mycket det går. Nu har jag en liten paus på jobbet, det är halvdag i dag. Sedan bär det av på nya äventyr.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/lustigt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.